Alle werkdagen openen wij de winkel om 13.00, zodat wij daarvoor nog een grote wandeling kunnen maken met honden voor de uitlaat of dagopvang. Er zijn nog plaatsten beschikbaar op alle werkdagen.

 

Uitlaatdienst

De uitlaat vindt plaatst tussen 10.00-12.00. De honden worden hierbij persoonlijk opgehaald en weer thuis gebracht.

 

Dagopvang

Voor de dagopvang kunnen honden alle werkdagen op bijna ieder tijdstip worden gebracht en gehaald tot 18.30. Het brengen in de ochtend vind plaats op het huisadres en het ophalen na 13.00 kan in de shop aan de Van Hallstraat. Beide locaties zijn in Wassenaar. Wij zijn dus de hele dag aanwezig bij de honden en kunnen ook de voeding verzorgen. Wij voorzien geen vakantieopvang, maar een uitkomst voor mensen die dagelijkse activiteiten hebben. Wij werken uitsluitend in kleine groepen, dus vraag snel een optie aan!

 

Tarieven

De tarieven zijn:

Uitlaatronde, per keer: €12,50

Dagopvang voor kleinden honden tot 15kg: €17 

Dagopvang voor honden groter dan 15kg: €22,50 

 

Eisen voor de hond

Alle honden dienen sociaal te zijn en rustig in een huiselijke omgeving. Ook zijn volledige reuen toegestaan, mits deze geen enkele vorm van dominantie vertonen! Honden moeten ooit een keer ingeënt zijn. Tevens moeten ze los kunnen tijdens de wandeling en hoeven daarbij niet strikt op het pad te blijven, maar moeten daarom wel relatief gehoorzamen tijdens het terug roepen. 

Heeft u interesse om kennis te komen maken of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op via 06-41688855